Antena Căutare

Emil Boc: "Ne pregatim sa trecem in etapa cresterii economice de 1,5%-2% in 2011 si 4%-5% in 2012"

Premierul Emil Boc a promis o crestere economica de 1,5% - 2% in acest an, iar pentru 2012, primul ministru sustine ca Romania va inregistra o crestere economica de 4%-5%. Afirmatiile au fost facute de premier in timpul discursului din debutul sedintei Consiliului National de Coordonare al PDL.

"Ne pregatim sa trecem in etapa cresterii economice",
"Romania va avea o crestere economica de 1,5%-2% in 2011 si de 4%-5% in 2012".


El a precizat ca in acest mod se vor crea conditiile propice unei competitii largi pentru conducerea partidului, la Conventia din mai.

Boc a facut o prezentare a situatiei tarii, mentionand ca datorita coerentei dintre actiunea PDL si cea a Guvernului, s-a reusit redresarea economica.

Premierul a acuzat "mostenirea" economica lasata de liberali, criticand faptul ca PNL s-a aliat cu PSD si ca a combatut toate reformele promovate in ultimii ani de PDL.

Boc a spus ca CNC va aproba derogarea acordata de Colegiul Director de la criteriul vechimii pentru candidaturile la sefia partidului, mentionand ca sustine, pentru conducerea formatiunii, echilibrul intre experienta maturitatii si dinamismul tinerilor.

Udrea: "PDL nu va mai avea lideri providentiali ca Traian Basescu"... Victor Ponta: "Textul motiunii de cenzura e gata. Il adoptam luni, la USL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x