Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Emil Boc: "Nu vad ce motive as avea sa-l sanctionez pe Traian Igas"

Premierul Emil Boc a declarat sambata ca nu are motive sa il sanctioneze pe ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, pentru declaratii nepotrivite, pentru ca ministerul pe care il conduce isi face datoria.

Eu nu stiu la care afirmatii faceti referire. Nu vad ce motiv as avea sa iau decizi suplimentare pentru ca ministerul isi face datoria pe aceasta tema"


"Sa-si faca datoria si vietile oamenilor sa fie salvate. Eu nu stiu la care afirmatii faceti referire pentru ca ceea ce ne-a spus meteo s-a confirmat cu privire la viscol, cu privire la fenomenul poleiului, la mentinerea in continuare a vitezei viscolului. Nu vad ce motiv as avea sa iau decizi suplimentare pentru ca ministerul isi face datoria pe aceasta tema", a afirmat premierul, adaugand ca autoritatile isi fac datoria in acest moment prin faptul ca lucreaza 24 de ore din 24.

In urma cu cateva zile, presa a citat o afirmatie atribuita ministrului care spunea ca in iarna aceasta s-a anticipat ca vor fi nameti mai mari decat in 1954. Igas a spus ca nu a facut niciun moment acea declaratie si ca "presa, asa cum ne-a obisnuit, de foarte multe ori pune in gura unor politicieni si vorbe pe care nu le-au spus".

foto: Intact Images

Recomandari