Antena Căutare

Ion Iliescu: PDL trebuie sa-si linga ranile dupa lectia de la cetateni

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a estimat ca PDL trebuie sa-si linga ranile dupa lectia usturoare primita de la cetateni cu ocazia alegerilor locale, apreciind ca democrat-liberalii se pot redresa daca iau in serisos semnalul primit de la alegatori.

"In istoria unui partid pot fi momente diferite. Daca nu trag concluziile cuvenite, acuma trebuie sa-si linga ranile, cum se spune, dupa o batalie pierduta, pentru ca este o lectie usturatoare pe care au primit-o de la cetateni. Orice partid poate sa se redreseze daca ia in serios semnalul primit de la cetateni, daca nu, risca sa dispara de pe esichierul politic", a declarat Iliescu.

Totodata, fostul presedinte a explicat ca cetatenii au penalizat faptul ca cei de la PDL si-au pierdut busola cand au ajuns la putere. "Uneori isi pierd busola oamenii cand ajung la putere si asta este penalizat de cetateni. Deci partidul ca atare trebuie sa traga concluziile cuvenite si sa se reaseze pe noile aliniamente", a spus Iliescu.

Foto: Intactimages

BEJ Cluj: USL a castigat sefia CJ Cluj, Boc, primaria... VIDEO! Vezi ce gafa a facut Traian Basescu la intalnirea cu Printul Charles!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x