Căutare Live

Klaus Iohannis şi soţia sa, la slujba de Crăciun, la Sibiu: Vă doresc tuturor Crăciun fericit şi Sărbători fericite! La mulţi ani

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au mers, miercuri, la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, pentru a participa la slujba de Crăciun. "Vă doresc tuturor Crăciun fericit şi Sărbători fericite! La mulţi ani", a spus Iohannis.

Klaus Iohannis a mers, miercuri, de mână cu soţia sa, Carmen, la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. Ei au mers pe jos până în Piaţa Mare, unde se află biserica.

"Vă doresc tuturor Crăciun fericit şi Sărbători fericite! La mulţi ani", le-a spus şeful statului jurnaliştilor care aşteptau.

"La mulţi ani", le-a urat şi Carmen Iohannis.

Sursa : news.ro

USR face din nou apel la Guvernul Orban ”să ia o decizie pe care românii o cer”: alegerea primarilor în două tururi... Elena Udrea: Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri