Antena Căutare

Liviu Dragnea, verdict dur de la medici! Fostul lider PSD a primit o lovitură neașteptată

Liviu Dragnea a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a suferit un accident zilele trecute, în timp ce lucra la atelierul auto din cadrul Penitenciarului Rahova, acolo unde încarcerat.

Liviu Dragnea, verdict dur de la medici! Fostul lider PSD a primit o lovitură neașteptată Galerie
Liviu Dragnea a fost operat de urgență

Fostul lider PSD repara o uşă de la o dubă de transport deţinuţi şi în momentul în care tăia cu flexul, acesta a sărit şi l-a tăiat la mână. Rana a fost una destul de gravă și de adâncă, fiindcă medicii au decis să-l opereze de urgență.

Totuși, problemele abia acum încep să apară pentru Liviu Dragnea, căci medicii au dezvăluit faptul că un tendon a fost afectat și, dacă operația nu a fost realizată cu precizie maximă, atunci pacientul riscă să rămână cu disfuncție motorie, adică să aibă anumite probleme în a-și folosi mâna respectivă.

Liviu Dragnea, verdict dur de la medici! Fostul lider PSD a primit o lovitură neașteptată

Liviu Dragnea a fost operat de urgență

Liviu Dragnea a fost operat de urgență

“Se află (n.r.: Liviu Dragnea) în secția spitalului penitenciarului. Este ok, însă tăietura a fost una gravă pentru că a atins un tendon. Dacă nu a fost operat corect și la perfecție, poate rămâne cu disfuncție motorie, adica ar putea să nu își mai poată mișca mâna cum trebuie.

Momentan trebuie să se vindece operația. Apoi va urma o perioadă mai lungă de recuperare, adica fizioterapie. Să sperăm ca nu va fi necesară o altă operație”, au declarat surse din apropierea fostului lider PSD, pentru Impact.ro.

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, reţinută de DNA! Ies la iveală detalii scandaloase... S-a terminat! Sorina Pintea a primit o dublă lovitură, după ce a fost prinsă că ia mită! Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x