Antena Căutare

Vești bune pentru pensionari! Premierul dă asigurări: "Vom crește pensiile!"

Ludovic Orban a făcut declarații cu privire la problema majorării pensiilor și spune vehement că veniturile pensionarilor vor crește în perioada următoare. Premierul a explicat și cum stau lucrurile cu banii alocați de Guvern pentru programul "Prima Casă".

„Noi am prevăzut în legea bugetului de stat și în legea bugetului asigurărilor sociale de stat suma necesară pentru aplicarea legii pensiilor și ca atare vom crește pensiile”, a spus premierul.

Orban a făcut precizări și cu privire la programul "Prima Casă", după ce s-a spus că nu va mai primi finanțare de la bugetul de stat.

„Aș vrea să fac un scurt comentariu. Disperat că a pierdut puterea, după ce și-a bătut joc trei ani de țară, PSD lansează în fiecare zi minciuni.

Ultima este o campanie mizerabilă în care populația României este dezinformată referitor la Prima Casă”, a declarat Orban.

„Guvernul are suma prevăzută. Urmează să emitem hotărârea de guvern cu stabilirea condițiilor pe anul în curs și ca atare dezmint categoric această minciună gogonată, care arată cât de nerușinați și de lipsiți de respect față de cetățenii României sunt cei de la PSD care continuă zi de zi să lanseze noi dezinformări, noi minciuni, care sunt demontate prin deciziile și acțiunea Guvernului”, a mai spus Orban.

Meleşcanu, după ce CCR a decis că alegerea sa la conducerea Senatului e neconstituţională: Până la publicarea în Monitor... Ponta spune că senatorii Pro România vor vota mai degrabă un social-democrat în fruntea Senatului decât un liberal, dar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x