Antena Căutare

Ministrul de Externe,Teodor Baconschi, s-a inscris in PDL

Ministrul roman al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a anuntat, marti, inscrierea in Partidul Democrat Liberal. "PDL are nevoie de voci noi, oamenii din generatia mea nu-si mai permit luxul de a sta pe margine", a precizat ministrul.

"Ader la PDL fiindca partidul are nevoie de voci noi, de oameni capabili sa fie purtatorii de mesaj ai Romaniei europene. Angajamentul meu doreste sa demonstreze ca lupta cu un tip de politica populista si iresponsabila nu e pierduta si ca oamenii de buna credinta nu dezarmeaza in fata greutatilor trecatoare cu care ne confruntam",


"Ma alatur PDL cu un sentiment de responsabilitate, cu optimism si cu neclintita incredere in principiile dreptei. Ma asociez unui partid pe care-l vreau improspatat si modelat de valorile Partidului Popular European. Intru in politica intr-un moment de mare dificultate economica, sociala si morala, dar port cu mine un indreptatit mesaj de speranta", a mai precizat ministrul.

Teodor Baconschi intentioneaza sa promoveze in cadrul partidului o platforma crestin-democrata si nu exclude posibilitatea ca anul viitor sa candideze la o functie de conducere in PDL. De altfel, presedintele Traian Basescu l-a nominalizat recent pe Teodor Baconschi drept unul dintre posibilii candidati la presedintie din partea PDL.

Foto: Intactimages

Madalin Voicu: "Basescu, un cancer / Geoana, un papagal"!... Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, s-a inscris in PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x