Antena Căutare

Ministrul Economiei si-a luat consilieri prieteni si rude

Ministrul Economiei, Ion Ariton, si-a definitivat echipa de consilieri cu care va lucra in perioada urmatoare. Alaturi de el, ministrul si-a adus de la Sibiu trei prieteni si colegi de partid: Romeo Medan, Virgil Orlandea si pe jurnalistul Florin Staicu cu care se afla in relatie de rudenie.





Al doilea consilier al ministrului Economiei este Virgil Orlandea, cunoscut la Sibiu drept pictorul de biserici si omul lui Gigi Becali. Pana la intrarea in PDL (2009), Orlandea a fost liderul organizatiei judetene PNG Sibiu, insa dupa infrangerile succesive la alegerile locale si parlamentare din 2008 a schimbat echipa.

Ca o curiozitate, pasentele pentru politica l-au purtat pe Orlandea si in echipa de campanie a lui Sorin Oprescu. Chemat la Bucuresti in echipa lui Ion Ariton, Orlandea a declarat pentru publicatia sibiana Turnul Sfatului ca "ma ocup deocamdata cu de toate, in urma definitivarii echipei voi avea un domeniu, pana atunci ma ocup de ce este nevoie".

Al treilea consilier si cel care se va ocupa de imaginea si comunicarea in Ministerul Economiei este Florin Staicu, jurnalist la cotidianul Tribuna din Sibiu, unde ocupa pozitia de director editorial. Ministrul si jurnalistul Staicu sunt in cele mai bune relatii de cand lumea dat fiind ca sunt si rude, Ariton fiindu-i unchi din partea mamei.

Lipsit de experienta jurnalistica la nivel national, Florin Staicu a fost reporter la televiziunea locala CRD Sibiu, la Radio Activ Sibiu, iar din 2001 este angajat al cotidianului Tribuna Sibiu.

"Am acceptat propunerea, pentru ca sunt prieten foarte bun de foarte multa vreme cu Ion Ariton. Prietenul la nevoie se cunoaste, acesta este singurul motiv pentru care am acceptat postul de consilier al ministrului Economiei. Sunt aici pentru o perioada determinata, pentru a imbunatati comunicarea in minister", a declarat Staicu.

Contactat telefonic pentru a confirma alegerea consilierilor personali, ministrul Economiei, Ion Ariton ne-a declarat: "Am rugamintea de a ma suna pe sfarsit de saptamana cand ajung la Sibiu, nu vreau sa comentez aceasta situatie. Florin este la mine in birou si discutam, da, este la mine in birou".

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Angela Merkel, la Bucuresti: Problema integrarii romilor nu va afecta aderarea Romaniei la spatiul Schenghen... Angela Merkel a ajuns la Palatul Victoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x