Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mircea Basescu: "Firma mea e verificata la sange pentru ca sunt fratele presedintelui"

Mircea Basescu crede ca este verificat la sange de autoritati tocmai pentru ca este fratele presedintelui. Acesta a declarat, pentru ziarul Ring, ca firma lui trece prin mai multe controale lunare, dar ca nu este deranjat de aceste proceduri. In acelasi interviu, Mircea Basescu a marturisit ca Traian Basescu l-a sunat pentru a se interesa de scandalul din port.

"Firma pe care o conduc (...) sa stiti ca face ceea ce se numeste rambursare de TVA. (...)Lunar, aceasta firma este controlata de: Directia Generala a Finantelor Publice, ANAF, Administrata Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii, Serviciul Registrului pentru Contribuabili, depune declaratii fiscale si bilanturi si toate celelalte care nu imi vin acum in minte. (...) Va spun eu ca sunt mai abitir cautat",


Fratele presedintelui Traian Basescu nu se arata prea increzator in actiunea de stopare a coruptiei din vami. Ba din contra.

Reporter: Controalele de zilele trecute au vizat traficul cu marfuri contrafacute, dar se stie ca marile tunuri, banii cei mai multi se scot din contrabanda cu combustibil.

M. Basescu: Exista un inceput pentru toate. Mai devreme sau mai tarziu cred ca se va ajunge si acolo.

Fratele presedintelui a fost intrebat si despre Regina din Vami, despre care se spune ca s-ar ascunde in Constanta.

"Asta („Regina" din vami - n.r.) e o poveste ... Eu nu zic ca nu or da oi mai departe cei care iau cateceva, dar grosul ramane la cel care ia, sa fim seriooi. Chestia cu Regina cred ca este destul de relativa", a spus Mircea Basescu.


sursa:Antena3

foto:Intact Images

Recomandari