Antena Căutare

Amenintarea lui Miron Cozma: Daca lucrurile vor continua asa, voi ridica armata tarii

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, prezent la Alba Iulia, la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala, a declarat ca dupa expirarea interdictiei are de gand sa mearga la Petrosani si Bucuresti si ca daca ''lucrurile vor continua'' va face precum Avram Iancu, va ''ridica armata tarii''

''Am sa spun politicienilor de la Bucuresti: Acum, cand mi-am recastigat si eu libertatea - un mare roman spunea 'Libertatea e mai presus decat viata. Acesta e motto-ul lui Cozma. Si daca nu stiti cine a spus-o, va spun eu: Pintea Viteazul. Le transmit politicienilor de la Bucuresti, conducatorilor din politica romaneasca, cum spunem noi in Ardeal: Miron Cozma n-o murit, numa' un pic s-o hodinit! Eu, daca lucrurile vor continua asa, o spun cu toata responsabilitatea, cum a facut Avram Iancu, cum au facut toti ceilalti, voi ridica armata tarii daca va fi nevoie'', a declarat fostul lider al minerilor.

Miron Cozma a mai sustinut ca are suficienti sustinatori in tara, iar daca va fi ales presedinte, ''multi vor face inchisoare''.

''Constat cu stupoare ca tara e vanduta la mezat, ca pe vremuri, si cu asta nu o sa fiu de acord cat traiesc. Si va asigur eu ca am suficient de multi romani alaturi de mine in tara. Eu tac si fac'', a spus Miron Cozma.

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a fost eliberat in decembrie 2007 din Penitenciarul Rahova, dupa ce a ispasit zece ani de inchisoare pentru subminarea puterii de stat. A fost implicat in mineriadele din 1991 si 1999. De asemenea, lui Miron Cozma i-a fost impusa interdictia de a intra in Bucuresti si Petrosani pentru o perioada de cinci ani. Interdictia de a intra in Bucuresti si in Petrosani impusa de instanta in cazul lui Miron Cozma expira la 1 decembrie.

Sursa: Antena 3

Foto: Intact Images

Mesajul de 1 Decembrie al lui Traian Basescu pentru soldatii romani din Afganistan... Ce apreciaza Crin Antonescu la presedintele Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x