Căutare Live

PNL a decis să depună o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

PNL a decis să depună o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, anunţat, luni, liderul partidului, Ludovic Orban.

PNL a decis să depună o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, anunţat, luni, liderul partidului, Ludovic Orban.

„PNL a luat astăzi în dezbatere situaţia politică şi a luat decizia depunerii unei moţiuni de cenzură, cu atât mai mult cu cât este din ce în ce mai probabilă destrămarea coaliţiei de guvernare”, a anunţat Orban.

El a explicat că practic PNL a mandat liderii grupurilor parlamentare liberale să iniţieze consultări pe această temă cu liderii celorlalte grupuri, mai puţin PSD.

”Obiectivul fundamental repetat în numeroase rânduri este acela de a pune capăt cât mai repede posibil acestei guvernări toxice, care face un rău imens României. Oricând vom avea capacitatea de a obţine o majoritate parlamentară care să voteze demiterea acestui Guvern, PNL va face acest lucru şi demarăm practic negocierile pentru moţiunea de cenzură”, a subliniat Ludovic Orban.

Dacă trece moţiunea de cenzură, obiectivul PNL este de a ajunge la alegeri parlamentare anticipate, a precizat Orban.

El a spus că PNL e pregătit în orice moment să-şi asume guvernarea, însă doreşte ca acest lucru să se facă în urma votului românilor.

Liberalii au iniţiat o moţiune de cenzură şi la finalul sesiunii parlamentare trecute. Atunci, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a picat, înregistrând 200 voturi ”pentru” şi 7 ”împotrivă”, în condiţiile în care pentru adoptare erau necesare 233 de voturi favorabile. De asemenea, au fost înregistrate 3 abţineri.

Sursa : news.ro

Ponta, înaintea şedinţei conducerii Pro România: Discutăm dacă punem candidat propriu sau îl susţinem pe Mircea Diaconu... Camera Deputaţilor se întruneşte în sesiunea extraordinară: Anularea recursului compensatoriu, a amnistiei şi graţierii ...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x