Antena Căutare

Politica si afacerile: Silviu Prigoana a demisionat din PDL, dar ramane deputat

UPDATE: Ape agitate in PDL. Rezolutia adoptata duminica de Colegiul Director prin care demnitarii care au afaceri cu statul sunt siliti sa aleaga intre acestea si functiile politice, a nemultumit pe cei vizati de aceasta masura. Totusi, unul din ei a gasit deja un artificiu pentru a ocoli directiva de partid. Deputatul Silviu Prigoana si-a dat demisia din PDL, dar nu si din cea de deputat. El va continua sa activeze ca independent afiliat la grupul parlamentar al PDL, a declarat viceliderul grupului, Doru Lese. Astfel, Prigoana ramane si parlamentar si cu afacerile cu statul neatinse.

Silviu Prigoana se gandeste sa-si depuna demisia din PD-L, manifestandu-si astfel nemultumirea fata de decizia Colegiului Director al partidului, potrivit careia parlamentarii democrat-liberali vor trebui sa opteze intre afaceri si politica.

Prigoana nu a fost de acord cu impunerea acestei decizii de renuntare, cel putin formal, la actiunile detinute, li care ar fi urmat sa ajunga pe numele sotiei sale.


Deputatul PDL a precizat ca este obligat sa ia foarte repede o decizie in acest sens.

"Voi comunica decizia mea. Dar trebuie sa tinem cont de faptul ca, inainte de a fi membru PDL, am fost creatorul unor companii. Am obtinut calitatea politica abia dupa ce, ani de zile, am fost actionar. Am considerat ca fac bine ce fac, iar daca partidul considera ca nu mai fac bine, atunci asta-i viata".

"Partidul e o entitate abstracta, nu da de mancare familiei mele. Am venit in PDL cu speranta ca fac bine pentru mine, familia mea, societate. Daca partidul a hotarat ca nu e in regula sa fiu printre ei, asta e. Dar eu nu pot renunta la siguranta si securitatea familiei mele si sa accept o functie de membru de partid", a mai declarat Prigoana.

Ideea ca democrat-liberalii sa renunte la afacerile cu statul in momentul in care se afla la guvernare a fost lansata in urma cu cateva zile de ministrul Turismului, Elena Udrea.

Sursa: Jurnalul National

Guvernul a adoptat legile prin care sa se taie din salarii si pensii!... Rasplata sau omisiune? Angajatii din „servicii“ raman in continuare beneficiari de pensii speciale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x