Antena Căutare

Politicienii petrec de Craciun in statiunile montane din tara

Anul acesta, politicienii n-au mai fugit pe partiile din strainatate, ci au ales sa ramana de Craciun in statiunile montane de la noi. Dupa saptamanile pline in care s-a format guvernul, mai marii tarii au lasat grijile de-o parte si s-au bucurat, ca niste copii, de zapada.

Pana sa vina Mos Craciun, la vila de protocol de la Predeal, unde se afla seful statului, au venit, mai intai, fiica cea mica si sotul ei. Elena si Bogdan Ionescu au vrut sa vada imprejurimile, asa ca Traian Basescu i-a luat la o plimbare cu snowmobil-ul. S-au bucurat de zapada mai bine de o ora. Ba chiar au facut si poze, dupa care s-au intors la vila de protocol unde-si vor petrece Craciunul.

Dupa saptamanile agitate in care s-a format guvernul, si premierul Victor Ponta si-a luat cateva zile de vacanta. Isi incarca bateriile alaturi de familie, tot in Romania.

Intre timp, la carma tarii a ramas vicepremierul Liviu Dragnea. N-a avut timp sa-si amenajeze un birou, asa ca deocamdata, nu simte spiritul Craciunului.

Elena Udrea il asteapta pe Mos Craciun pe Valea Prahovei. Blonda democrat-liberala a ales de data aceasta partia din Azuga. Intr-un costum negru de schi si cu caciula de blana pe cap, Elena Udrea a aratat ca poate sa pozeze si in bocanci, nu doar pe tocuri.

Liberala Alina Gorghiu a mers de Craciun la parinti, in Arges.

Ministrii se vor intoarce la lucru in a treia zi de Craciun, cand este programata o sedinta de Guvern. Parlamentarii, in schimb, au vacanta pana la jumatatea lunii ianuarie.

UPDATE! Traian Basescu, declaratii de pe snowmobil: 2013 va fi un an riscant... Ce le-au pregatit astrele politicienilor, in 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x