Antena Căutare

Ponta catre PDL: "Va uram sa va arestati bine, intre dumneavoastra!"

Liderul PSD, Victor Ponta, le-a urat astazi, in plen, deputatilor puterii "sa se aresteze bine", argumentand ca membrii opozitiei nu vor intra in "acest razboi fratricid".

"Intelegem ca e vorba de o solicitare a DNA condusa de Daniel Morar, de a fi arestat un membru PDL, condus de Emil Boc. E un razboi fratricid. Si Daniel Morar si Emil Boc au acelasi tata - pe domnul Basescu si nu am dori sa intram in acest razbi fratricid", a spus Ponta, inainte ca deputatii sa inceapa votul privind incuviintarea arestarii preventive a democrat-liberalului Dan Pasat.

El a declarat ca opozitia va avea incredere in DNA "cand va veni si va propune sanctionarea si a doamnei Anastase, care fura voturi, si a domnului Boc care incalca Constitutia".

"Noi, cei din opozitie, nu dorim sa intervenim in aceasta batalie fratricida. Va uram sa va arestati bine, intre dvs, si Romania va fi bine cand va veti aresta singuri pe toti", si-a incheiat Ponta interventia.

"Fiindca dvs mereu aveti ceva cu hotii, vreau sa va spun o vorba din popor extrem de inteleapta - Cine zice, aia este. Este o vorba pe care poporul a consacrat-o, si nu eu", i-a replicat presedintele de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean.

Sursa: Jurnalul National

Protocoale ACD, semnate in Sectoarele 1 si 2 ale Capitalei... Dan Pasat: Eu reprezint, astazi, miza schimbarii de imagine a Parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x