Antena Căutare

Ponta: Corina Dumitrescu sa-si clarifice situatia din CV pana luni

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca ministrul nominalizat pentru Educatie, Corina Dumitrescu, are obligatia de a lamuri public, pana luni, cum stau lucrurile cu studiile ei, presedintele PSD afirmand, in legatura cu acest subiect, ca "nu e normala situatia".

"Am vazut informatia, am discutat cu domnia sa, cat mai rapid sa lamureasca lucrurile pentru ca nu e normala situatia, are obligatia sa lamureasca lucrurile, sa va informeze si sa explice tuturor cum stau cu adevarat", potrivit Mediafax.

Corina Dumitrescu a precizat in CV-ul oficial postat pe site-ul CSM ca in 1996 a studiat la Stanford cu mentiunea ca a urmat cursuri de drept international.

Reprezentantii Universitatii Stanford din SUA au transmis ca nu au gasit date oficiale care sa ateste ca ministrul Educatiei propus de Victor Ponta, Corina Dumitrescu, ar fi fost inscrisa sau ar fi absolvit un program finalizat cu diploma al universitatii.


Foto: Intact Images

Cristian Apostol, eliberat din postul de secretar de stat in Ministerul Mediului... CSM verifica CV-ul Corinei Dumitrescu, ministrul desemnat al Educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x