Antena Căutare

Ponta ii raspunde presedintelui: Pe presul lui Traian Basescu erau Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Oprea

Presedintele PSD, Victor Ponta a raspuns astazi, declaratiei presedintelui tarii Traian Basescu potrivit careia ar fi "lins presul" in biroul prezidential pentru a-si negocia sustinerea la Primaria Capitalei. Liderul social-democrat a afirmat ca nu ar fi avut loc sa faca asa ceva deoarece in locul presului erau atatia "Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Oprea".

"Nu puteam sa ling presul fiindca, pe post de pres erau atatia, Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Oprea si nu as fi avut loc. Cu Traian Basescu m-am cunoscut in 2002 si de atunci m-am invatat minte ca cine crede minciunile lui isi merita soarta. Nu i-am cerut nimic si nici nu o sa ii cer vreodata deoarece stiu ca minte. Uitati-va la cati consilieri a avut in 2005, intrebati-l pe domnul Plesu, pe doamna Saftoiu, pe Tariceanu, uitati-va cum vrea sa il dea jos pe Boc acum, intrebati-l pe Vladescu cum i-a promis in ianuarie ca il sprijina si in septembrie l-a schimbat. Cine e prost si il crede pe Basescu isi merita soarta. Eu personal nu doresc sa ma inscriu in aceasta pleiada de indivizi pacaliti. Nu ii acuz pe cei care s-au lasat pacaliti deoarece este un manipulator de mare amploare. Din 2002 m-am vaccinat anti-Basescu", a spus presedintele PSD.

Victor Ponta a explicat ca nu avea de ce sa ii ceara sustinerea presedintelui pentru a ocupa functia de primar al Capitalei, el vorbind din nou despre 'comportamentul securist' al sefului statului.

Tot articolul, in Jurnalul National

Cum functioneaza in Parlamentul Romaniei mecanismul fraudarii voturilor... Vantu: "SRI a devenit politia politica a lui Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x