Antena Căutare

Premierul Ludovic Orban participă la ceremonia organizată la 75 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz-Birkenau

Premierul Ludovic Orban participă, luni, la ceremonia organizată de autorităţile din Polonia pentru a marca 75 de ani de la eliberarea lagărului nazist de concentrare şi exterminare Auschwitz-Birkenau.

Guvernul a anunţat că această ceremonie va fi organizată de autorităţile polone în 27 ianuarie, cu prilejul Zilei internaţionale de comemorare a victimelor Holocaustului.

La ceremonia care se va desfăşura sub înaltul patronaj al preşedintelui Republicii Polone, Andrzej Duda, vor participa oficiali din mai multe state, supravieţuitori ai Holocaustului, membri ai asociaţiilor evreieşti.

"Guvernul României reconfirmă angajamentul de a continua demersurile în materie de asumare a trecutului, educaţie şi cercetare privind Holocaustul şi comemorarea victimelor Holocaustului", a transmis Executivul.

Sursa : news.ro

Reduceri de personal în Ministerul Muncii: „Dacă am nevoie de lift apăs singură pe buton. Sau urc și cobor pe scări”... Sesiune extraordinară a Parlamentului, în perioada 27 – 29 ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale şi asumarea ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x