Antena Căutare

UPDATE! Prima sedinta a Cabinetului Ponta 2 s-a incheiat. Vezi aici ce s-a discutat

Astazi a avut loc prima sedinta a Guvernului Ponta 2. Potrivit premierului, Guvernul functioneaza la capacitate normala

UPDATE 12:15 Victor Ponta a anuntat ca urmatoarea sedinta de Guvern va avea loc pe 27 decembrie. Premierul le-a cerut ministrilor sa reduca aparatul birocratic si sa fie prezenti la Guvern de pe 7 ianuarie, atunci cand au loc discutiile cu delegatia FMI.

Ministrii adopta, in prima sedinta dupa investire, o ordonanta de urgenta privind structura Cabinetului, dar discuta si despre proiectul de buget si despre masuri impotriva intemperiilor.

"Intotdeauna dupa investirea unui nou Guvern se adopta o ordonanta privind structura Guvernului si atributiile si maine mai avem o informare si masuri care tin de combaterea efectelor intemperiilor, insa vom avea si o discutie despre pregatirea bugetului, pentru ca cei de la Finante si de la Secretariatul General al Guvernului (...) trebuie sa lucreze pe noua structura a Guvernului", a afirmat Victor Ponta.

Cu ce ministri nu a dat mana Basescu la depunerea juramantului cabinetului Ponta 2... Raed Arafat, numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii de Eugen Nicolaescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x