PSD: PNL a început cu un abandon campania electorală/ După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună/ Liberalii recunosc public că nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine

PSD a transmis, vineri, după anunţul PNL privind susţinerea lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general, că liberali au început campania electorală ”printr-un abandon”. ”După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună”, au transmis social-democraţii.

”PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în Bucureşti! După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi de la fostul premier, miniştri, europarlamentari şi tot ce au mai găsit prin ogradă, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună”, au scris, vineri, reprezentanţii PSD pe pagina oficială de Facebook.

Social-democraţii au completat că, prin susţinerea lui Nicuşor Dan, ”liberalii recunosc public că nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine”.

”Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicuşor Dan. Şi sunt convins că, oricâte partide îşi vor ascunde neputinţa în spatele său, va mai pierde încă o dată”, au mai scris social-democraţii.

Conducerea PNL a votat în unanimitate susţinerea lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei, a anunţat vineri liderul liberal Ludovic Orban, La rândul său, Nicuşor Dan, care a fost prezent la şedinţa liderilor liberali, a afirmat că este o decizie de responsabilitate, luată în interesul public.

Sursa : news.ro

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri