Antena Căutare

Radu Berceanu: "Toti cei care pleaca din PDL sunt niste tradatori"

Radu Berceanu i-a criticat dur pe politicienii care pleaca din PDL. Senatorul i-a numit drept tradatori, dupa ce a fost intrebat in legatura cu anuntul senatorului Petru Filip ca va parasi PDL.

"Eu am sa consider, cum am considerat intotdeauna de 23 de ani incoace, toate plecarile din toate directiile drept tradatori. Si tradatorii care au venit la noi, si tradatorii care pleaca de la noi", a spus el, intrebat cum comenteaza intentia lui Filip de a pleca din PDL.

Berceanu a declarat ca aceia care pleaca nu pot sa invoce ca nu se mai simt confortabil in partid.

"Nu cred ca oameni care au avut o lunga traiectorie in partid, impanata cu foarte multe functii, foarte importante, oferite de partid, prin sprijinul partidului, prin votul la diverse niveluri ale partidului, pot sa invoce chestiuni din acestea «nu mai sunt confortabil in partid»", a comentat democrat-liberalul, potrivit Mediafax.

In opinia sa, in aceste cazuri este vorba numai despre interes personal al celor care, atunci cand li se pare ca urmeaza sa fie mai bine in alta parte, pleaca acolo.

"Pentru astfel de chestiuni nu exista alt cuvant decat «tradare» si «tradator», nu exista variatiuni sau nuante", a conchis acesta, referindu-se si la plecarea din PDL a lui Sorin Frunzaverde si a senatorului Mihaela Popa.

foto: Intact Images

UPDATE! Motiunea de cenzura, citita in Parlament... UPDATE! Demisii in PDL: Petru Filip, Eugen Uricec si Ioan Sbirciu au parasit partidul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x