Antena Căutare

Raed Arafat, numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii de Eugen Nicolaescu

Noul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, l-a numit in functia de secretar de stat si prim-adjunct al ministrului pe Raed Arafat, preluand de la acesta prerogativele ministerial, informeaza Antena 3

Cu doar o zi in urma, Eugen Nicolaescu, propus pentru portofoliul Sanatatii, a declarat in cadrul audierii de la Parlament, ca are ca prioritati numirea lui Raed Arafat in functia de secretar de stat si prim-adjunct al ministrului, dar si repornirea productiei la Institutul Cantacuzino.

Sambata, la instalarea sa ca ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu a declarat presei ca l-a numit pe Raed Arafat, asa cum a promis, secretar de stat si prim-adjunct al ministrului si ca pana pe 10 ianuarie vor trebui finalizate discutiile cu Ministerul Finantelor privind bugetul.

Totodata, ministrul a vorbit de demersuri pentru alocarea sumei necesare finalizarii lucrarilor la Institutul Cantacuzino si repornirii productiei de vaccinuri. In opinia lui Nicolaescu, acesta va fi cel mai greu mandat, pentru ca "asteptarile populatiei sunt imense, oamenii vor o schimbare reala".

Sursa: Antena 3

UPDATE! Prima sedinta a Cabinetului Ponta 2 s-a incheiat. Vezi aici ce s-a discutat... Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL. Motivul, declaratiile sale erau in contradictiie cu ideile liberale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x