Antena Căutare

Romania cnezatelor portocalii

Mai mult ca niciodata Romania simte presiunea baronilor locali, care aparati de culori portocalii incearca sa-si subordoneze statul, banul public si electoratul cu convingerea ca nimic nu-i poate atinge.

La umbra unui guvern incapabil, care a acaparat toata atentia publica cu deciziile sale anacronice si pe un fundal sonor acoperit de hahaielile presedintelui, baronii partidului suprem si-au subordonat Romania. Imputernicitii partidului din Aleea Modrogan s-au urcat cu picioarele peste codurile penale si civile, transformand Legea intr-o usuratica numai buna de inchiriat cu ora.

Acestia nu doar ca isi alimenteaza regulat, cu bani publici, sponsorii oficiali si neoficiali ori si-au angajat toate rudele si amantele pe salarii si bonificatii grase, dar nu se dau la o parte din a-si umple propriile buzunare cu ultimii banuti ramasi prin conturile institutiilor pe care le conduc sau le controleaza.

Ei au transformat functia publica in instrument de imbogatire sub ochii nostri si atenta supraveghere a presedintelui care si-a subordonat intreg Ministerul Justitiei cu "dosarele profesionale".

Ei au secretizat fondurile europene, ne-au alungat medicii si profesorii, ca doar ei merg sa-si trateze bolile in Austria si Israel. Inca un pas, furtul voturilor, si Romania va importa in Uniunea Europeana dictatura mafiei institutionalizate.

Tocmai de aceea, Jurnalul National lanseaza o serie de investigatii jurnalistice despre realitatile unei Romanii impartita in voievodate si cnezate si apoi inchiriate la metru patrat.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

SPECIAL: Ceausescu, "frunza verde" si paturile de la Armata... Regele Mihai implineste 90 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x