Antena Căutare

Sava propune schimbarea lui Mircea Toader de la sefia grupului deputatilor PDL

Deputatul PDL Andrei Sava propune schimbarea lui Mircea Toader din functia de lider al grupului PDL din Camera deputatilor invocand "eroarea grava" comisa de Toader la votul privind reducerea TVA si neimpozitarea pensiilor, Sava propunand in locul lui Toader pe Sulfina Barbu sau pe Cezar Preda.

Intr-un comunicat dat publicitatii luni, deputatul Andrei Sava, ales sub sigla PDL intr-un colegiu uninominal din Ploiesti, arata ca, in opinia sa, Mircea Toader ar trebui schimbat din functia de lider al grupului PDL din Camera Deputatilor, pe motiv ca eroarea comisa de acesta la votul privind reducerea TVA la alimentele de baza "a afectat grav imaginea grupului PDL din Camera Deputatilor" si ca in momentul de fata Toader "nu mai reprezinta cu succes imaginea liderului cu abilitati si calitati manageriale incontestabile".

"Eroarea grava a liderului de grup la votarea legii privind reducerea TVA la alimentele de baza si a legii privind neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei nu poate ramane nesanctionata, pentru ca a afectat grav imaginea Grupului PDL din Camera Deputatilor. Domnul Toader trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru situatia incomoda in care a fost pus intreg Grupul parlamentar si sa actioneze in consecinta, fara a mai astepta sa fie tras de maneca", arata Andrei Sava in comunicatul dat publicitatii luni.

Conform sursei citate, viitorul lider de grup ar trebui ales in urma procedurii interne din partid, "care sa respecte principiile democratiei".

"Parerea mea este impartasita de multi tineri deputati, care, la fel ca si mine, doresc o mai mare coeziune a grupului. De aceea, invit BPN sa exprime o opinie privind situatia de fata, urmand ca apoi, in cadrul grupului, sa luam o decizie in acest sens, in baza unui vot democratic", precizeaza Andrei Sava in comunicatul dat publicitatii.

Deputatul Andrei Sava sustine ca Sulfina Barbu sau Cezar Preda ar putea lua locul lui Mircea Toader.

Sursa: Jurnalul National

PC acuza delegatia FMI de abuzuri si amestec in problemele politice interne ale Romaniei... Bani pentru primarii PDL cu garantii de la stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x