Antena Căutare

Sondaj: PDL si Traian Basescu, in cadere libera

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, 38,8% dintre romani ar vota cu PSD, 21,1% cu PNL iar PDL-ul nu ar strage decat 13,7% din sufragii. In Parlament ar mai intra PRM (8,9%), in timp ce UDMR e la limita pragului electoral (5,1%), iar UNPR ar fi la "si altii", cu 1,8%, potrivit unui sondaj realizat de Insomar, la comanda Cotidianul.ro. Eroarea maxima admisa de cercetători este de 3%.

Acelasi barometru indica faptul ca majoritatea romanilor nu mai are incredere in actualul Guvern. Numai 10,7% doresc in continuare ca guvernul Boc sa ramana la Palatul Victoria, iar 14,2% se pronunta pentru inlocuirea unora dintre ministri.

Premierul se "bucura" de neincrederea majoritatii: trei romani din patru au "foarte putina incredere" in el, in timp ce Traian Basescu a strans si el un procent deloc de invidiat: 72%.

La polul opus se afla Mugur Isarescu (17% "destul de multa incredere" si 5% "foarte multa"), urmat de Victor Ponta si Crin Antonescu - ambii cu 15% "destul de multa" si 6% "foarte multa incredere".

VEZI rezultatele complete ale sondajului pe cotidianul.ro

Adriean Videanu, in spatele afacerii eoliene de la Cogealac... Romania, posibil pion americano-israelian. Va intra tara noastra in conflict cu Iran?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x