Antena Căutare

Toţi jurnaliştii care au fost în ultimele zile la sediul PNL, la Parlament sau la Cotroceni vor fi testaţi pentru coronavirus, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost infectat

PNL a anunţat, vineri, că toţi toţi jurnaliştii care au fost în ultimele zile la sediul PNL, la Parlament sau la Cotroceni vor fi testaţi pentru coronavirus, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost infectat.

PNL a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că, în urma discuţiei cu premierul şi ministrul Sănătăţii, s-a decis recoltarea de teste pentru coronavirus de la jurnaliştii care sunt prezenţi la Parlament, la reuniunea PNL, dar şi de la cei care sunt vineri la Guvern.

”În cazul jurnaliştilor care NU sunt acum la Parlament, vă recomandăm autoizolarea. NU vă deplasaţi spre Guvern sau Parlament! Se vor recolta probe de la domiciliu pentru jurnalişti care au fost la evenimentele de la Parlament, Guvern, Cotroceni”, a transmis PNL.

Liberalii au început realizarea unei liste de jurnalişti care îndeplinesc criteriul privind contactul, adică jurnalişti care au fost recent la reuniunile PNL, sau ale Guvernului.

Senatorul Vergil Chiţac a fost confirmat, vineri, cu coronavirus. El a participat, luni, la şedinţa conducerii PNL, la care au fost parlamentari, miniştri, dar şi candidaţii din ţară ai liberalilor la primăriile reşedinţă de judeţ şi la consiliile judeţene.

Sursa : news.ro

Senatorul Vergil Chițac, prima reacție după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus... Cum va funcționa Guvernul PNL, după autoizolarea cauzată de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x