Antena Căutare

UPDATE! Traian Basescu, declaratii de pe snowmobil: 2013 va fi un an riscant

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, in ceea ce priveste grijile noului an, acestea nu mai sunt la el, ci la Guvern si la majoritatea parlamentara. De pe snowmobil, din fata vilei de protocol din Predeal, seful statului a precizat si ca anul viitor va fi unul riscant din punct de vedere economic.

Traian Basescu le-a transmis si un mesaj romanilor, cu ocazia sarbatorilor: "Sa aiba pace in familii, bucurie, speranta si sa se distreze. Pana la urma viata nu e numai din cearta, din suparari, din tensiuni, din lipsuri, viata poate fi si cu putina bucurie, cu putina relaxare, cu putina viata". In ceea ce priveste noul an, presedintele a declarat ca va fi "din punct de vedere economic, un an riscant", iar din punct de vedere politic, "un an care nu poate sa ne puna probleme pentru ca avem o majoritate uriasa si un Guvern cu o sustinere populara si parlamentara extraordinar de ridicata, ceea ce ii va permite sa-si indeplineasca toate cele asumate in programul anuntat cu ocazia investiturii".

Intrebat ce isi doreste de la Mos Craciun, seful statului a declarat: "Mos Craciun sper sa-mi aduca liniste (...) Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji, nu mai am griji. La Guvern, la marea majoritate parlamentara, in niciun caz nu sunt la mine".

De asemenea, presedintele si-a exprimat dorinta ca noul Guvern sa isi indeplineasca toate promisiunile facute romanilor: "Ar fi, daca vreti, si o satisfactie a mea. Ce nu s-a putut face datorita conjuncturii cu guverne care au fost din partea dreptei, sper asa cum s-a angajat si premierul si Crin Antonescu si majoritatea parlamentara, sper ca ceea ce ei au promis sa poata face, pentru ca romanii vor fi fericiti odata cu indeplinirea a ceea ce au promis".

Foto: Antena 3

Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL. Motivul, declaratiile sale erau in contradictiie cu ideile liberale... Politicienii petrec de Craciun in statiunile montane din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x