Antena Căutare

Traian Basescu: "Sistemul mafiot din vami este dirijat de lideri sindicali"

Sindicatul, prin liderul sau, reprezinta sistemul mafiot din vami, este de parere presedintele Traian Basescu. Liderul Romaniei a comentat, luni seara la TVR, situatia arestarilor si mitei din vami.

"Eu afirmasem ca in afacerea cu vamile nu sunt implicati oameni politici. (...) Eu pot sa merg mai departe si sa spun ca, daca exista un sistem mafiot de colectare, el este sindicatul. Stiu ca asta nu place, dar asta e realitatea"


Presedintele a calificat drept hazardate afirmatiile potrivit carora Vasile Blaga ar fi regina din Vami. Liderul Romaniei a precizat, in schimb, ca sindicatul este sistemul mafiot din vami. "Ce stiu precis este ca sistemul mafiot construit este un sistem dirijat de la varful sindicatului", a insistat Basescu.

Presedintele a mai declarat ca, pana in momentul de fata, nu detine informatii despre un om politic care sa fie implicat in scandalul vamilor.

sursa:Antena3

foto: Intact Images

Traian Basescu: "Il sustin pe Emil Boc la sefia partidului. E un om politic extrem de onest"... Blaga: Nu stiu de unde stie doamna Udrea ca mi-am anuntat candidatura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x