Tribunalul Bucuresti a admis cererea de inregistrare a USL

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, actiunea de inregistrare a aliantei politice dintre PSD si ACD, denumita Uniunea Social Liberala (USL).

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Bucuresti, Laura Andrei, a declarat, joi, ca instanta a admis actiunea depusa de PSD si ACD, fiind astfel infiintata USL.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca la termenul de joi in procesul de inscriere a Uniunii Social Liberale la Tribunalul Bucuresti concluziile reprezentantului Ministerului Public si ale "celor din sala" au fost de admitere a cererii.

"Sper ca la ora 18.00 (cand este programata o conferinta comuna Victor Ponta-Crin Antonescu - n.r.) practic sa existe in mod oficial, sigur se anunta de catre Tribunal infiintarea USL. Este o procedura judiciara simpla, ma bucur ca s-a finalizat si nu cred ca mai are rost sa discutam de ce se amana justitia", a mai afirmat presedintele PSD, citat de Mediafax.

USL nu a fost inca inregistrata la Tribunal, desi a depus actele in acest sens inca din 8 martie 2011. Ultimul termen pentru discutarea inregistrarii aliantei a fost stabilit pentru 1 septembrie.

Citeste si Antena3


Foto: Intact Images

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri