Antena Căutare

Turcan: Sunt în sala de grup parlamentar a PNL, aşteptăm cu toţii să fim testaţi pentru coronavirus. În faţa pericolului bolii, suntem toţi la fel

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, vineri, că se află în sala de grup parlamentar a PNL, aşteptând să fie testată pentru coronavirus. ”În faţa pericolului bolii, suntem toţi la fel”, a scris Turcan pe Facebook. Toţi parlamentarii vor fi testaţi pentru coronavirus, chiar dacă nu au simptome şi nu au intrat în contact cu Vergil Chiţac. Între timp, senatorul liberal a ajuns la spital cu un echipaj medical, dar fără a fi purtat cu izoleta.

”Sunt în sala de grup parlamentar a PNL, aşteptăm cu toţii să fim testaţi pentru coronavirus. În faţa pericolului bolii, suntem toţi la fel, urmăm aceleaşi reguli. Facem acum testul, aşteptăm aici rezultatul, prevenim răspândirea virusului. Suntem calmi şi nu uitaţi: este esenţial să respectaţi regulile de prevenţie”, a scris, vineri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Mesajul vicepremierului este, de altfel, una dintre puţinele comunicări publice ale echipei guvernamentale, după confirmarea infectării cu coronavirus a senatorului liberal Vergil Chiţac.

Între timp, s-a decis testarea tuturor parlamentarilor, chiar dacă nu au simptome şi nu au intrat în contact cu Vergil Chiţac, în ciuda multiplelor critici, adresate mai ales în mediul virtual, legate de risipa de teste care se face în acest fel.

Senatorul care a fost confirmat cu coronavirus a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa fără izoletă.

Sursa : news.ro

Klaus Iohannis a anunțat numele noului premier desemnat... Guvernul Orban 2. Când ar putea avea loc votul de învestire a noilor miniștri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x