Antena Căutare

Udrea continua vizitele de lucru si din postura de parlamentar: A fost in Madrid

Elena Udrea continua programele de investitie pentru tara noastra, chiar daca la conducerea MDRT este un alt ministru, Cristian Petrescu. Sefa PDL Bucuresti a mers in Madrid acolo unde s-a intalnit cu mai multi oameni de afaceri.

Vizita sa a vizat investitorii straini, solutiile iberice pentru o capitala moderna si problemele romanilor din Madrid.

"Alaturi de Florentino Perez, presedintele clubului Real Madrid si al uneia dintre cele mai mari firme de constructii din Europa. Am discutat despre proiectele mari de investitii in infrastructura pe care constructorii spanioli le pot derula in Romania", a scris Udrea.

Udrea a tinut sa marseze iar pe situatia economica buna a tarii noastre, dand chiar exemplul Spaniei, care se lupta cu un somaj "galopant".

"Bucuresti, un oras care iese din iarna ca dupa razboi"

Udrea a discutat cu primarul Madridului despre modul in care spaniolii au reusit sa faca din capitala Spaniei un oras moder, asemanator cu Londra sau Paris.

"Ca tot vorbim despre diferenta dintre capitala Romaniei si cea a Spaniei, am atacat acest subiect in intalnirea cu doamna Botella, incercand sa vad care este strategia care face din Madrid un oras in plin proces de dezvoltare, fiind comparabil cu Londra si Parisul in acest moment, si din Bucuresti un oras care iese din iarna ca dupa razboi. Am intrebat cum de nu au caini pe strazi, cum reusesc sa faca salubrizarea incat nu vezi o hartie pe jos si unde sunt masinile din oras, pentru ca traficul este incredibil de lejer. Primarul General al Madridului a explicat ca este nevoie doar de seriozitate, de o preocupare reala si coerenta pentru nevoile locuitorilor, de o buna si corecta gestionare a fondurilor avute la dispozitie si de proiecte de infrastructura fezabile si orientate catre cetatean", mai scrie aceasta.


Foto: Facebook.com

Decizie CCR: Guvernul Ungureanu este legitim... Vezi ce avere are premierul Mihai Razvan Ungureanu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x