Antena Căutare

Udrea: Politicieni populisti ca Ponta si Antonescu au falimentat Grecia

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului si vicepresedinte PDL, scrie pe blogul sau ca politicieni populisti ca Ponta si Antonescu au falimentat Grecia, iar din cauza lor Europa este in pragul colapsului.

"Am vazut ca intaiul socialist al tarii, Victor Ponta, a sarit repede sa-i ia apararea prietenului Papandreou, laudandu-i decizia de a organiza referendum asupra masurilor de austeritate. Si asta ca semn suprem al democratiei, uitand insa sa precizeze faptul ca premierul Papandreou isi asumase masurile de austeritate, batuse palma cu partenerii europeni, iar ideea referendumului era o miscare de maximum populism. Referendumul pe care il doreau socialistii greci nu era un act de curaj, ci o masura pe care o iau cei care guverneaza cu ochii la sondaje"


Pentru ca, nu-i asa?, pentru oameni ca Ponta, cuvantul dat nu inseamna nimic, important e ce crede electoratul. Caci la asta sunt buni si USL-istii nostri: sa le spuna oamenilor ce le place sa auda. Chiar daca sunt minciuni, utopii sau fantasmagorii. Adevarul este supraevaluat in viziunea socialistilor care populeaza opozitia de la noi"



Foto: EPA/Intact Images

Ponta, catre Jeffrey Franks: Dumneavoastra sunteti premierul Romaniei... Presedintele Traian Basescu implineste astazi 60 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x