Udrea: Politicieni populisti ca Ponta si Antonescu au falimentat Grecia

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului si vicepresedinte PDL, scrie pe blogul sau ca politicieni populisti ca Ponta si Antonescu au falimentat Grecia, iar din cauza lor Europa este in pragul colapsului.

"Am vazut ca intaiul socialist al tarii, Victor Ponta, a sarit repede sa-i ia apararea prietenului Papandreou, laudandu-i decizia de a organiza referendum asupra masurilor de austeritate. Si asta ca semn suprem al democratiei, uitand insa sa precizeze faptul ca premierul Papandreou isi asumase masurile de austeritate, batuse palma cu partenerii europeni, iar ideea referendumului era o miscare de maximum populism. Referendumul pe care il doreau socialistii greci nu era un act de curaj, ci o masura pe care o iau cei care guverneaza cu ochii la sondaje"


Pentru ca, nu-i asa?, pentru oameni ca Ponta, cuvantul dat nu inseamna nimic, important e ce crede electoratul. Caci la asta sunt buni si USL-istii nostri: sa le spuna oamenilor ce le place sa auda. Chiar daca sunt minciuni, utopii sau fantasmagorii. Adevarul este supraevaluat in viziunea socialistilor care populeaza opozitia de la noi"


Foto: EPA/Intact Images

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri