Antena Căutare

Udrea si EBA se regasesc si ele in "umilinta" presedintelui: "Nu vreau sa ma retrag si asta ii innebuneste pe multi"

Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea si europarlamentarul PDL, Elena Basescu si fata cea mica a presedintelui se regasesc si ele in postura de a fi umilite, conform unor declaratii aparute marti.

"Niciodata nu am recunoscut ce simt, pentru ca o femeie cand trece prin atatea situatii jenante, asa cum trece o femeie in politica, asa cum am trecut eu, considera ca nerecunoscand este mai simplu sa depasesti anumite momente. Nu m-am lamentat, dar pe de alta parte nu cred ca este bine, pentru ca nu este vorba doar de mine, ci de toate femeile din politica si ar trebui ca toate sa aiba o sansa ca pe viitor sa nu treaca prin ce am trecut eu", a spus Udrea, pentru Mediafax.

Elena Udrea a declarat ca nu s-a gandit niciodata sa se retraga din viata politica, desi a trecut in ultimii ani prin multe situatii jenante si umilitoare pentru o femeie.

"Toate femeile din politica au genti si pantofi. Au fost vremuri cand am avut o singura pereche de pantofi, aceeasi pereche, zi de zi. Pe vremea aia nimeni nu ma intreba daca am nevoie de a doua pereche. Acum, ca am mai mult de o pereche, toata lumea se intreaba de ce am mai mult. Imediat unei femei ii este judecata si pusa pe tapet viata privata, ceea ce nu se intampla in cazul unui barbat. Deci o femeie este supusa la nenumarate umilinte publice suplimentar fata de barbati. Au fost fotografii care s-au facut, mizerii, lucruri vulgare care s-au scris despre mine pornind de la faptul ca sunt femeie, au analizat anumite fotografii, au folosit un limbaj nepermis nicaieri, nici cu o femeie care sa zicem ca nu face politica. [...]"Nu vreau sa ma retrag si asta ii innebuneste pe multi", a adaugat liderul PDL.

EBA: "Sa nu incercam sa fim mai barbati decat barbatii"

Mezina presedintelui Traian Basescu spune ca si pentru ea a fost destul de greu sa reuseasca in politica si recomanda femeilor din toata lumea sa munceasca mai mult decat barbatii, pentru a ii depasi.

„Trebuie sa muncim mai mult si sa fim intotdeauna cu un pas inaintea barbatilor. Totodata, trebuie sa ramanem femei cand facem politica, sa nu incercam sa fim mai barbati decat barbatii", a declarat Elena Basescu in plenul Parlamentului European.




Foto: Intact Images

Premierul MRU, certat de Elena Udrea: "Nu stia foarte bine subiectul bazinelor de inot"... Cristian Preda (PDL): UDMR a devenit un fel de U(SL)DMR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x