Antena Căutare

Udrea: Sper ca revenirea economica a Romaniei sa reprezinte si revenirea PDL

Elena Udrea, vicepresedintele Partidului Democrat-Liberal, si-a exprimat, printr-o postare pe blogul personal, speranta ca revenirea economica a Romaniei va insemna si revenirea de facto a PDL.

"In urma cu un an, Romania era obligata sa ia masuri transante pentru a evita caderea economica abrupta generata de guvernarea Tariceanu-Geoana. La un an distanta, tot ceea ce previzionam noi atunci s-a indeplinit. Romania a devenit stabila economic si majoritatea guvernamentala care a impus masurile corecte a trebuit sa plateasca politic pentru acestea"
"se va produce si relansarea de facto a PDL"

Udrea a adaugat ca vizita delegatiei FMI vine sa confirme faptul ca Romania este pe drumul cel bun si ca revenirea economiei romanesti arata corectitudinea masurilor de austeritate.

Reformele promovate, mai sustine Udrea la finalul postarii sale pe blog, arata ca "suntem mai bine pregatiti sa facem fata unui posibil al doilea val al crizei", dar, pe de alta parte, "ceea ce se intampla in Europa, in tari precum Grecia, Portugalia, Irlanda, dar mai ales in Italia si Spania, ne ingrijoreaza si ne face in continuare sa fim prudenti".

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Emil Boc: Sanatatea va beneficia de fonduri suplimentare de 450 de milioane lei... Basescu, la RRA: Economatele, populiste. Pensionarii ar aprecia indexarea pensiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x