Ungureanu, despre noul purtator al cuvant al Guvernului: "Are un avantaj din start. Este sibian si vorbeste limba germana"

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a declarat, in cadrul unei declaratii de presa de la Guvern, ca Dan Suciu, noul purtator de cuvant al Executivului "are un avantaj din start, este sibian, vorbitor de limba germana si intra intr-o matrice de prezenta intelectuala".

"Apreciez felul in care Ioana Muntean, fostul purtator de cuvant al Executivului, s-a ocupat de asigurarea comunicarii cu presa. A fost una dintre cele mai bune numiri ale guvernului si va ramane in echipa mea, in functia de director al departamentului de comunicare", a declarat Ungureanu.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a mai anuntat ca in data de 3 martie, Romania va participa la o sedinta de guvern comuna cu Republica Moldova, care va avea loc la Iasi.

Dan Suciu a afirmat ca, in urma discutiilor avute cu premierul, "am inteles ca procesul de comunicare este parte a procesului de guvernare".

"Va dura putin pana vom reusi cu totii ca acest deziderat de guvernare se va transpune in practica, dar este unul dintre obiectivele pe care mi le asum din aceasta functie", a declarat noul purtator de cuvant al Executivului.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri