Antena Căutare

Ungureanu, despre noul purtator al cuvant al Guvernului: "Are un avantaj din start. Este sibian si vorbeste limba germana"

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a declarat, in cadrul unei declaratii de presa de la Guvern, ca Dan Suciu, noul purtator de cuvant al Executivului "are un avantaj din start, este sibian, vorbitor de limba germana si intra intr-o matrice de prezenta intelectuala".

"Apreciez felul in care Ioana Muntean, fostul purtator de cuvant al Executivului, s-a ocupat de asigurarea comunicarii cu presa. A fost una dintre cele mai bune numiri ale guvernului si va ramane in echipa mea, in functia de director al departamentului de comunicare", a declarat Ungureanu.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a mai anuntat ca in data de 3 martie, Romania va participa la o sedinta de guvern comuna cu Republica Moldova, care va avea loc la Iasi.

Dan Suciu a afirmat ca, in urma discutiilor avute cu premierul, "am inteles ca procesul de comunicare este parte a procesului de guvernare".

"Va dura putin pana vom reusi cu totii ca acest deziderat de guvernare se va transpune in practica, dar este unul dintre obiectivele pe care mi le asum din aceasta functie", a declarat noul purtator de cuvant al Executivului.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

USL va depune o motiune simpla pe tema fondurilor europene... PNL nu mai vrea sa mearga alaturi de UDMR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x