Antena Căutare

Vezi lista completa a candidatilor PDL la primariile de sector ale Capitalei!

Udrea a prezentat joi candidatii PDL pentru primariile de sector ale Capitalei, in cadrul unei conferinte la sediul partidului. Sulfina Barbu, Lucian Iliescu si Cristian Atanasoaiei, au fost confirmati la Sectoarele 2, respectiv 4 si 5.

Fostul ministru al MDRT si-a inceput discursul acuzandu-l pe Sorin Oprescu, propunerea USL-ului pentru Capitala si actualul primar al Bucurestilor.

"Tot ce a facut Oprescu a fost sa dubleze costul proiectelor lui Basescu si Videanu. E un primar prea scump pentru bucuresteni. [...] Cu costurile pe care Oprescu le-a adus proiectelor pentru Stadionul National se puteau face doua astfel de stadioane", a acuzat sefa PDL Bucuresti.

In continuare, democrat-liberala a aratat faptul ca partidul pe care il reprezinta are disponibilitatea de a comunica cu bucurestenii, dupa 4 ani in care acestia au fost ignorati de municipalitate.


"Experienta demostreaza ca suntem oameni practici. Venim cu propriile noastre propuneri, dar acceptam si din partea oamenilor noi idei. [...] Dupa 4 ani in care bucurestenii au fost ignorati de primarul general PDL isi doreste ca tot ceea ce face sa fie in colaborare cu acestia. [...] Aveam 54 de proiecte subscrise de bucuresteni in cadrul programului pe care l-am lansat", a mai spus aceasta.

Udrea a trecut apoi la confirmarea candidatilor pentru sectoarele 2, 4 si 5.

"La Sectorul 2, propunerea este Lucian Iliescu, vicepresedintele PDL. Este un om tanar, cu viziune asupra administratiei. [...] La Sectorul 4, propunerea noastra este Sulfina Barbu. Este o femeie bataioasa, care cand isi pune ceva in cap ii reuseste. Stim cu totii ca a facut treaba la Ministerul Muncii. La Sectorul 5 este vorba despre Cristian Atanasoaiei", a mai spus Elena Udrea.

Deputatul Theodor Paleologu (Sector 1), Liviu Negoita (Sector 3), Cristian Atanasoaiei, fostul prefect (Sector 5) si Cristian Poteras (Sector 6) sunt ceilalti candidati ai PDL-ului pentru primariile de sector ale Capitalei.

Foto: Intact Images

Victor Ponta: USL sustine votul uninominal, si il va sustine si in continuare... PDL cauta proiecte pentru Capitala: Premiul, un loc in CGMB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x