Antena Căutare

Vezi parlamentarii romani care voteaza la doua maini!

Votul la doua maini a ajuns sa fie practicat in Parlament pana si de presedintele Comisiei de abuzuri din Camera deputatilor. Social democratul Ioan Stan a votat cu trei cartele, in locul colegilor care lipseau. Si nu a fost singurul care a facut asta. Deputatii PSD Ana Gheorghe si Ion Dumitru s-au intrecut in a vota de mai multe ori, tot in locul colegilor absenti. Toti trei au fost filmati de jurnalistii de la gandul.info.

Seful Comisiei de abuzuri din Camera Deputatilor a votat in numai cateva secunde de trei ori pentru aceeasi lege, folosind trei cartele diferite. Cu numai cateva minute inainte, un coleg i-a atras atentia ca este filmat de jurnalisti, insa deputatul Ioan Stan si-a dus planul pana la capat. S-a mutat pe un alt loc unde a folosit toate cele trei cartele, fiind prins in flagrant delict de jurnalistii de la gandul.info.

Stan a recunoscut in fata acestora ca nu a votat doar pentru el. "Poate intr-o pauza, e posibil sa fi facut lucrul asta pentru un coleg". El nu a recunoscut insa ca a votat de fapt de trei ori. A raspuns doar sec : "Nu retin".

In aceeasi sedinta, colegii de partid, Gheorghe Ana si Ion Dumitru, au procedat intr-un mod similar. Numai ca ei au votat pentru cate un singur coleg absent, folosind deja clasica metoda a votului la doua maini.

"Am votat pentru ca iesise putin colegul meu. Nu e bine ce am facut, nu o sa mai fac, imi pare rau", a declarat Ana Gheorghe.

Pana acum, recordul in aceasta metoda in detine deputatul PDL Valentin Rusu, care a votat la maini de 26 de ori intr-o singura sedinta. USL a facut o sesizare in acest sens, insa cazul zace de luna trecuta la Comisia Juridica.

Sursa: Antena3

Posibilii inlocuitori UDMR pentru Geoana la sefia Senatului... Basescu le multumeste romanilor ca au acceptat si suporta austeritatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x