Antena Căutare

VIDEO! Evacuare cu scandal la sediul PRM. CVT catre executorul judecatoresc: "Nu dai tu presa afara! Infractoarea dracului!"

Un nou scandal a izbucnit marti dimineata la sediul central al Partidului Romania Mare, in timp ce autoritatile incercau sa-i evacueze pe cei aflati in interiorul imobilului revendicat de fostul proprietar. Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, impreuna cu mai multi membri si lideri ai formatiunii, s-au opus cu vehementa incercarii autoritatilor de a-i evacua. Este pentru a doua oara cand se intampla acest lucru in mai putin de doua luni.

UPDATE!


Corneliu Vadim Tudor a coborat din biroul sau pentru a-si ajuta fratele sa ajunga la ambulanta, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale.

"Fratele meu, generalul Marcu Tudor, a fost luat cu salvarea si dus la spital cu probleme cardiace. A fost bruscat de niste tablagii de la militia lui Traian Basescu", a declarat liderul PRM intr-o interventie ulterioara la Antena 3.

"Nu stiu cum se simte. A avut mai demult probleme cardiace. Eu nu l-am chemat aici, am evitat sa-i spun, dar a vazut ce se intampla si a venit. La 71 de ani sa fi luat cu targa?", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.



"Arestati-ne pe toti! Va faceti pres la picioarele lui Basescu. E ilegal! Nu plecam!", a urlat Corneliu Vadim Tudor catre politistii care incercau sa puna in aplicare somatia.



Liderul PRM a continuat sa riposteze aruncand cu apa spre executorul judecatoresc Paula Daniela Somaldoc si numind-o "scroafa", "vita incaltata" sau "pitica dracului".

"Nu dai tu presa afara! (...) Cine aplica legile? Infractoarea dracului!", a spus europarlamentarul.



"M-arestati sau plecati, ca noi nu plecam. Sau sa vina Igas aici", a mai spus C.V. Tudor, aruncand apoi in aer documentele executorului judecatoresc.

Precedenta tentativa de evacuare a sediului central al PRM, revendicat de Nicolae Caranfil, a avut loc pe 26 noiembrie 2010. Reactia de atunci a liderilor partidului a fost una similara, Corneliu Vadim Tudor amenintandu-l pe executorul judecatoresc si acuzandu-l pe seful statului ca se afla in spatele acestui demers.

Corpul de control al ministrului Justitiei va verifica legalitatea procedurilor de evacuare a sediului PRM... Basescu lui Vreme: Sa termini informatizarea sistemului de plati, altfel iti iau cardul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x