Antena Căutare

Viorica Dăncilă invită presa la ”un dialog deschis”; întâlnirea, cu o oră înaintea dezbaterii organizate de Klaus Iohannis

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă invită presa la ”un dialog deschis”, întâlnirea, urmând să aibă loc marţi, cu oră înaintea dezbaterii organizate de contracandidatul său Klaus Iohannis.

”Candidatul PSD la Preşedinţia României, Viorica Dăncilă, invită reprezentanţii mass-media la un dialog deschis, astăzi, 19 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, “Sala Spiru Haret”, nivel P”, anunţă PSD, în condiţiile în care preşedinteleIohannis are programată o dezbatere cu jurnalişti şi analişti, de la ora 19:00, la Biblioteca Centrală Universitară.

Conform PSD, accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media desemnaţi de către instituţiile pe care le reprezintă.

Intrarea jurnaliştilor se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00.

Sursa : news.ro

Dezbatere Klaus Iohannis, 19 noiembrie 2019: Cine sunt cei care îi vor adresa întrebări președintelui... Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă va organiza o dezbatere la Palatul Parlamentului, cu o oră înainte de cea a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x