Antena Căutare

Viorica Dăncilă susţine o conferinţă de presă cu o oră înaintea dezbaterii anunţate de Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă susţine o conferinţă de presă cu o oră înaintea dezbaterii anunţate de Klaus Iohannis. În sală este prezent şi preşedintele executiv al PSD, fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici.

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă a invitat presa marţi la ”un dialog deschis”. Ulterior anunţului, Dăncilă a scris pe Facebook că nu poate fi de acord cu fuga de asumare şi nici cu aroganţa afişată de preşedintele Iohannis.

”Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România şi, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare şi fuga de întrebări, nici cu aroganţa pe care o afişează preşedintele Iohannis şi dispreţul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis şi această selecţie pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că a ales să aibă o discuţie liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România.

”Voi avea un dialog deschis cu TOŢI jurnaliştii care îşi doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret. Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media desemnaţi de către instituţiile pe care le reprezintă”, a subliniat prezidenţiabilul PSD.

Sursa : news.ro

Gigi Becali, urmărit penal într-un nou dosar! Suma uriașă cu care ar fi supraevaluat un teren... Viorica Dăncilă, atac furibund la adresa lui Iohannis: „S-a întors din SUA cu o șapcă și trei poze”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x