Antena Căutare

Tragedie în Turcia: cel puțin 28 de morți, după două avalanșe. Zeci de salvatori, îngropați sub zăpadă

Două avalanşe care au avut loc în acelaşi loc în estul Turciei au făcut cel puţin 28 de victime. Salvatorii care au fost trimiși la fața locului, unde a avut loc prima avalanșă, au fost prinși sub zăpadă, anunţă autorităţile locale, conform Reuters și AFP.

Tragedie în Turcia: cel puțin 28 de morți, după două avalanșe. Zeci de salvatori, îngropați sub zăpadă Galerie
Avalanșă Turcia

Guvernatorul provinciei Van, unde a avut loc dezastrul, a spus că au fost găsite corpurile a 14 salvatori și a nouă civili, iar presa din Turcia indică un bilanţ de 28 de victime.

Tragedie în Turcia: cel puțin 28 de morți, după două avalanșe. Zeci de salvatori, îngropați sub zăpadă

Prima avalanşă a lovit un vehicul de deszăpezire şi un autobuz şcolar, cu un bilanţ de cinci morţi şi doi dispăruţi. La faţa locului au fost chemaţi 300 de membri ai echipelor de intervenţie, când a avut loc a doua avalanşă.

Se crede că mai multe persoane sunt în continuare prinse sub omăt, a spus ministrul de Interne Suleyman Soylu, fără ca acesta să dea un număr.

Situație alarmantă pentru omenire! OMS anunță că un tratament pentru coronavirus nu va fi descoperit prea curând... Vremea a făcut ravagii! Oameni răniți, fire de tensiune rupte, mai multe trenuri blocate, localități rămase fără curent ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x