Antena Căutare

Droguri vândute în curtea şcolii! Doi elevi au ajuns la spital

Au fost vândute droguri în curtea Liceului „Spiru Haret" Arad. Doi elevi, un băiat în vârstă de 15 ani și o fată în vârstă de 16 ani, au ajuns la spital, iar dealerul a fost prins de profesori, care au sunat la poliție.

Au fost vândute droguri în curtea Liceului „Spiru Haret" Arad. Doi elevi, un băiat în vârstă de 15 ani și o fată în vârstă de 16 ani, au ajuns la spital, iar dealerul a fost prins de profesori, care au sunat la poliție.

După ce au luat droguri, chiar în curtea şcoalii, de la un bărbat intrat ilegal în liceu, la un moment dat, în timpul orelor, elevilor li s-a făcut rău.

Profesorii au chemat ambulanţa când cei doi elevi au spus că sunt ameţiţi şi că le vine să vomite.

„Echipajul Serviciului de Ambulanţă ajuns la locul intervenţiei, respectiv la liceu, a găsit o persoană de sex feminin de 16 ani care prezenta o stare confuzională, post episod lipotimic. În timp ce stabilizau pacienta au mai fost solicitaţi să acorde ajutor unui băiat de 15 ani care se simţea rău, respectiv prezenta tulburări digestive”, a spus Mircea Merea, director medical al Serviciului Ambulanţă Arad.

Profesorii au reuşit să îl prindă pe dealer, fără ajutorul poliţiştilor. L-au imobilizat şi i-au chemat apoi pe oamenii legii.

„A intrat la ora de vârf când veneau copiii la şcoală. Aspectul lui nu este deosebit de cel al elevilor, e micuţ, e subţirel, nu a părut nimic dubios. Fetei i s-a făcut rău şi noi am depistat-o şi pe el l-am izolat că el era să plece, dar l-am izolat într-un gang aici în şcoală”, a spus Ioan Toncean, directorul Liceului „Spiru Haret" Arad.

După audieri, bărbatul a fost eliberat și, potrivit directorului şcolii, s-a întors să îi ameninţe pe profesori prin gardul liceului.

„Mă aştepta la poartă la 8.30. Ne-a ameninţat, a strigat. Nu era în curtea şcolii, era în afara şcolii. Am anunţat din nou poliţia şi au venit în câteva minute, dar dispăruse. Am înţeles că l-au găsit într-o zonă apropiată de şcoală”, a mai spus directorul liceului.

Poliţiştii l-au luat din nou la audieri şi din nou l-au lăsat în libertate, în ciuda ameninţărilor, potrivit digi24.ro.

Mama fetei implicate în scandal face acuzaţii grave și spune că intenționează să o transfere pe copilă la o altă școală. „Mă gândesc să o mut de la şcoala aia pentru că nu există nicio siguranţă. Omul ăla era acolo în parcarea şcolii, ceea ce nu mi se pare normal, în incinta şcolii să-şi parcheze maşina. Acolo tot timpul sunt oameni de pe stradă. Sunt nişte feţe de te sperie”, a spus ea.

Acest caz nu este unul singular. Serviciul de Ambulanţă din Arad are dese intervenţii în şcoli, în care acordă primul ajutor elevilor, după ce aceștia consumă substanţe interzise.

Incendiu puternic în Buzău! Flăcările se întind pe o suprafaţă de 400 de hectare... Două copile cu dizabilități, surori gemene, au fost ținute în lanțuri și torturate de tatăl lor, timp de 10 ani. Bărbatu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x