Polițiști falși, prinși în Capitală! Cum înșelau oameni pe stradă, lăsându-i cu buzunarele goale

Patru polițiști falși au fost prinși în Capitală. Bărbații au fost prinși în flagrant în timp ce păcăleau cetățeni străini, pe care îi lăsau cu buzunarele goale.

Ilustrație.

Cei patru bărbați care pretindeau că sunt polițiști au fost prinși duminică, de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului .

Prin uzurparea de calități oficiale au determinat un bărbat, cetățean italian, să le înmâneze documentele și banii pe care îi avea asupra sa, moment în care ar fi încercat să sustragă parte din suma deținută.

Au fost imobilizați și conduși la subunitatea de poliție pentru audieri, conform sursei menționate.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 57 de ani, prin aceeași metodă, în perioada noiembrie 2019 - ianuarie 2020, ar fi înșelat și alte persoane, cetățeni italieni, israelieni și respectiv greci, la acest moment cercetările derulându-se în cadrul a 4 dosare penale”, precizează Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 1 cu cei patru bărbați în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale. Vor fi prezentați, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ultimele știri