Antena Căutare

+18! CAZ ȘOCANT: Trei studenți la Medicină s-au pozat lângă un cadavru de la MORGĂ și au postat imaginea pe internet

Trei studenți din Republica Moldova au reușit să șocheze o lume întreagă, după ce pe internet a apărut o imagine în care aceștia stau lângă un cadavru, la o morgă în care realizează practica de specialitate.

Trei studenți din Republica Moldova au reușit să șocheze o lume întreagă, după ce pe internet a apărut o imagine în care aceștia stau lângă un cadavru, la o morgă în care realizează practica de specialitate.

Mai scandalos este faptul că fotografia a fost postată pe o rețea de socializare chiar de unul dintre tineri. Cazul a stârnit numeroase reacții în Moldova, iar imaginea șocantă a fost preluată de toată presa de peste Prut.

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, acolo unde ar studia cei trei, a trimis un comunicat de presă în care anunţă că unul dintre tânării ce a pozat lângă cadavrul unui bătrân nu este student la Uniersitate.

„Nicolai Pădurean, în vârstă de 22 ani, din satul Corjova, care a postat imaginea pe o rețea de socializare, nu își face studiile la USMF „Nicolae Testemiţanu” și nici nu a fost student al Universității noastre”, se spune în comunicat.

„Universitatea condamnă un astfel de comportament al studenților și rezidenților, care contravine Codului cadru de etică (deontologic) al lucrătorului medical și farmaceutic, elaborat de Ministerul Sănătății, Cartei și Codului moral al USMF ”Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, precum și regulamentelor interne ale instituției, iar un asemenea caz este intolerabil și pasibil de exmatriculare”, se mai arată în reacția reprezentanților Universității.

Cod portocaliu de ploi abundente si vijelii... Au crezut că le-a pus Dumnezeu mâna în cap, după ce au găsit 150 de monede dacice din aur!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x