Antena Căutare

50 de mil. de euro cheltuite pe litoralul romanesc, in ultimele patru zile

A fost o minivacanta de 50 de milioane de euro pe litoral. Atat au dat turistii doar pe cazare si mancare. In doar patru zile, hotelierii, patronii de terase dar si vanzatorii ambulanti au recuperat ce-au pierdut in tot sezonul. Iar la cele 50 de milioane se mai adauga banii dati pe cluburi si distractii.

Turistul "mediu" a avut un buget de 200 de lei pe zi. Din ei 120 de lei a dat pe cazare si 80 de lei pe mancare. Daca inmultim cu 250.000 reiese ca in weekend-ul de patru zile, hotelierii si proprietarii lanturilor de restaurante au facut peste 47 de milioane de euro.

De la cei cu inchirieri de sezlonguri pe plaja si pana la barmani si patroni de restaurante, nimeni nu a avut timp nici sa respire. Ca sa fie siguri ca nu raman fara marfa, multi comercianti si-au facut stocuri pentru inca doua weekend-uri.

In prezent pe litoral au ramas in concedii in jur de 150.000 de turisti, iar vremea va tine in continuare cu ei. Meteorologii anunta ca vara va continua si la inceputul lui septembrie.

Iasi: tata si fiu, impuscati in urma unui conflict cu un vecin... IMAGINI SOCANTE! Oradea: Doi oameni, spulberati in statia de tramvai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x