Antena Căutare

A decedat jurnalistul Mile Carpenisan

Unul dintre cei mai buni reporteri pe care presa romaneasca i-a dat dupa Revolutie, Mile Carpenisan, a incetat astazi din viata la Timisoara, la doar 34 de ani.

Nu l-au rapus razboaiele, dar l-a rapus boala. Mile Carpenisan, corespondentul de razboi al Antenei 1, nu va mai transmite niciodata din teatrele de operatiuni. Jurnalistul a plecat dintre noi in cursul zilei de luni.

Internat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara saptamana trecuta, Mile a intrat in coma in urma unui soc septic si a unui blocaj renal, care au avut la origine suprainfectarea unui furuncul.

Pe fondul unui sistem imunitar deficitar, organele vitale ale jurnalistului au intrat in colaps, decesul inregistrandu-se în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipele de medici ale spitalului, de a-l reanima.

Mile Carpenisan a devenit cunoscut ca jurnalist de razboi in urma corespondentelor sale din Irak si Afganistan. A fost timp de 10 ani corespondent special al posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, pana in anul 2008, cand a ales sa lucreze ca ziarist independent.

Unde e simtul civic? Barbat, lasat sa zaca pe mijlocul strazii... Disciplina cu palma in primaria din Odobesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x