Potrivit laboratorului, noile rezultate indică faptul că anticorpul ar putea împiedica noul coronavirus să infecteze celulele umane. În plus, acesta ar putea fi produs pe scară largă folosind procese de producție comune în industria biofarmaceutică, potrivit Le soir.
Potrivit laboratorului, „noile rezultate indică faptul că anticorpul ar putea împiedica noul coronavirus să infecteze celulele umane." În plus, acesta ar putea fi „produs pe scară largă folosind procese de producție comune în industria biofarmaceutică”, potrivit publicației franceze Le Soir.
Spre deosebire de vaccinuri, un anticorp oferă protecție imediată - deși pe o durată mai scurtă. Avantajul acestei abordări față de vaccinuri este că pacienții nu trebuie să-și producă anticorpi.
Lucrătorii din domeniul sănătății sau cei cu risc crescut de expunere la virus pot beneficia, de asemenea, de protecție imediată, se arată în declarație.
În prezent sunt experimente pentru confirmarea acestor rezultate folosind tulpina de coronavirus patogen, iar cercetătorii VIB pregătesc, de asemenea, faza de testare preclinică pentru tratamentul împotriva coronavirusurilor.
Echipa de oameni de știință condusă de Xavier Saelens lucrează la un potențial tratament pentru infecția virală încă de la începutul epidemiei de coronavirus.
"Anticorpul a fost dezvoltat în colaborare cu două echipe de cercetare din Statele Unite", spune VIB-UGent.
Locuitorii dintr-o comună bihoreană, victimele unei glume proaste, după ce s-au trezit cu autocolante cu mesajul "C... Arhiepiscopul Tomisului, gest controversat: În plină pandemie de coronavirus, a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă sute de ...