Antena Căutare

A fost prăpăd! Străzi şi subsoluri inundate într-un oraș din România după o ploaie torenţială. „Am crezut că a venit potopul!”. METEO

Numeroase străzi, dar şi subsolurile unor imobile, au fost inundate, luni, în municipiul Piteşti şi mai multe localităţi limitrofe, în urma unei ploi torenţiale.

Numeroase străzi, dar şi subsolurile unor imobile, au fost inundate, luni, în municipiul Piteşti şi mai multe localităţi limitrofe, în urma unei ploi torenţiale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, în urma solicitărilor prin 112, pompierii au intervenit în mai multe zone din municipiul Piteşti, oraşul Ştefăneşti şi comunele Bascov şi Bradu, pentru evacuarea apei.

Conform aceleiaşi surse, au fost sesizate şi situaţii în care unele persoane au rămas blocate în autoturisme, din cauza nivelului ridicat al apei de pe străzi.

Ploaia torenţială a cauzat şi blocaje în trafic, în special în marile intersecţii din municipiul Piteşti.

"Poliţiştii rutieri fluidizează traficul în zonele în care sistemele de semnalizare rutieră nu funcţionează din cauza fenomenelor meteo", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Cum va fi vremea în următoarele zile

Marți, apar în continuare ploi și fenomene de vară la munte, în est și sud-est. Aversele de aici pot fi torenţiale şi se pot produce vijelii. În restul ţării, vremea se anunţă frumoasă, iar ploile apar spre sfârşitul zilei.

Miercuri continua vremea instabilă. Ploile apar mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii şi vor veni în special în sudul, centrul şi estul ţării. Sunt tot averse, cu tunete şi fulgere. Temperaturile rămân între 20 şi 28 de grade. Joi, atmosferă va fi schimbătoare, cu averse temporare în zona de munte, dar local şi în vest şi sud-vest.

E HAOS în mai multe din România! Sute de oameni au mari probleme. Bolnavii sunt AFECTAȚI cel mai grav!... Accident ÎNFIORĂTOR! Imagini care vă pot afecta emoțional. O fetiţă şi bunica ei au fost ucise pe un trotuar din Ialomiţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x