Căutare Live

Accident cumplit pe o cale ferată din Ploiești! Sute de călători au fost la câteva secunde de dezastru!

Cel mai grav accident din acest an pe calea ferată a pus sute de oameni în pericol! După accidentul de la Ploieşti, traficul feroviar a fost paralizat.

Cel mai grav accident din acest an pe calea ferată a pus sute de oameni în pericol! După accidentul de la Ploieşti, traficul feroviar a fost paralizat.

Alarma s-a dat în această dimineaţă, la ora șapte şi 15 minute. Din senin, o pasarelă grea de peste zece tone s-a prăbuşit peste cinci linii de cale ferată, la ieşirea din Ploieşti. În cădere, a rupt şi cablurile electrice.

Pasarela susţinea conductele de termoficare, aşa că nu este în administrarea CFR. Compania responsabilă, care furnizează energia termică în Ploieşti, spune că întreaga rețea face obiectul unui program anual de inspecții. Care se desfăşoară cu predilecţie în extrasezon şi doar în caz de avarie în sezonul rece.

Pasarela care s-a prăbuşit în această dimineaţă la Ploieşti putea să cadă peste un tren plin de călători, care tocmai plecase din gară.

Suntem la un pas de o mare catastrofă, avertizează vicepreşedintele comisiei de Transport. În timp ce ministrul face o declaraţie şocantă: nu a fost un accident, îl tratez ca pe un noroc.

Întreaga rețea de termoficare face obiectul unui program anual de inspecții. Acesta se desfășoară cu predilecție în perioada extrasezon în cadrul programului de mentenanță și punctual pe timpul sezonului rece în caz de avarie.

Mai grav este că problemele de pe căile ferate pot duce oricând la un accident cu sute sau chiar mii de victime. O arată un raport oficial, pentru care ministrul Transporturilor a fost tras public la răspundere.

Este plină Romania de pasarele ruginite, șubrede și în pericol să se prăbușească peste calea ferată, exact ca la Ploiești.

Cei responsabili pentru incidentul din Ploieşti vor da socoteală într-un dosar penal deschis pentru infracţuni contra siguranţei circulaţiei.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Femeia nu avea nici telefon mobil, bani sau acte. Ce a făcut aceas...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri