Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

VIDEO | Accident grav în Capitală. Un motor și o mașină s-au izbit violent și au ricoșat în pietoni. Trei persoane au ajuns în stare teribilă la spital

Accident grav în Capitală. Un motociclist şi o maşină s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, ambele vehicule ar fi ricoşat în doi pietoni, care aşteptau să traverseze la semafor. Trei victime au ajuns la spital. în stare gravă.

VIDEO | Accident grav în Capitală. Un motor și o mașină s-au izbit violent și au ricoșat în pietoni. Trei persoane au ajuns în stare teribilă la spital

Un motociclist ce circulă de pe strada Dezrobirii către strada Moineşti se ciocneşte violent cu un autoturism care merge pe bulevardul Iuliu Maniu, în apropiere de Piaţa Gorjului. Din impact atât motorul, cât şi maşina lovesc doi pietoni, aflaţi pe trotuar.

Martorii aleargă într-un suflet să acorde primul ajutor. Totul este surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Cele trei victime sunt preluate, de urgenţă, de ambulanţe şi transportate la spital, în stare gravă. Martorii povestesc cu groază, că în urma impactului motociclistul ar fi rămas fără un picior şi a fost lovit puternic la cap.

Accidentul a scos în stradă un cartier întreg. Oamenii spun că şoferul maşinii circula cu viteză foarte mare.

Crimă teribilă în Capitală. Mamă a trei copii a fost ucisă în casă de propriul soț. ”A spălat cuțitul, s-a schimbat de haine și a plecat”

"E păcat să sunt oameni foarte în vârstă care nu mai văd bine şi le dă permisul. Omul acela cred că avea 70 de ani. Avea viteză foarte foarte mare, 100 de km la oră, mai mult cred că avea", relatează un martor.

Pentru a stabili vinovatul, poliţiştii trebuie să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Tot ce ştim până în acest moment este că unul dintre şoferi ar fi forţat semaforizarea.

Şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest şi nu era băut. Poliţiştii au deschis acum un dosar de cercetare, iar bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost condus de oamenii legii la audieri.

Recomandari