Antena Căutare

ACCIDENT GRAV ÎN CAPITALĂ. O mamă își urlă durerea, cu disperare, la locul accidentului: "Copilul meu. Este copilul meu!"

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, în urma unui grav accident, petrecut în această seară în Capitală. Trei mașini au fost cuprinse de flăcări pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 .

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost rănită, în urma unui grav accident, petrecut în această seară în Capitală. Trei mașini au fost cuprinse de flăcări pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 .

Incendiul s-a declanşat după impactul a două autovehicule, iar ulterior focul s-a extins la alte trei maşini parcate.

În imagini, o mamă, venită la locul accidentului, își plânge copilul. Urletele ei, de pe fundalul înregistrarii video, sunt cutremurătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ACCIDENT GRAV ÎN CAPITALĂ. PRIMELE IMAGINI de la fața locului: "Plânge cineva acolo, se vaită. Ăștia sunt vii, frat... UPDATE: Șoferul a fost prins / Accident grav în Capitală. Trei mașini au ars și o femeie și-a pierdut viața. Șoferul est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x